2009. december 9., szerda

Orrplasztika utáni felépülés: Mire számíts hónapokkal a műtét után

Az orrplasztika utáni felépülés során legalább néhány hónapon át duzzadt leszel, de a duzzanatok java felszívódik az első 2-4 hónap során. Nekem személyesen észrevehető duzzanatom volt legalább 6 hónapig és az orrom a műtét után egy évvel is tovább változott még.

Tartsd fejben hogy a legtöbb ember nem fog észrevenni semmi duzzanatot egy hónap elteltével, de te észre fogod venni, különösen fotókon. Az orrcsúcsod megcsavarodhat, felfelé állhat, vagy ferdének tűnhet hónapokon át, így ha nem vagy elégedett az eredménnyel, először is légy türelmes. Az orrcsúcsban lévő szövet marad duzzad a leghosszabb ideig. Talán már valóban rendelkezel az áhított orral, de ez nem lesz egyértelmű, látható akár 10 hónapig vagy egy évig.

Orrplasztika a műtét után

Ha úgy döntesz hogy orrplasztika korrekcióra van szükséged, a legtöbb sebész azt fogja tanácsolni hogy várj legalább 9 hónapot az első műtéted után mielőtt bármit is csinálnál. Ez elegendő időt biztosít a szöveteknek hogy leülepedjenek és te is jobban láthatod majd hogyan is néz ki az orrod valójában.

Lehetséges hogy talán egy kis korrekcióra van szükséged, így ne ess kétségbe. A korrekciót valós elképzelésekkel várd. Nem várhatod el, hogy ugyanolyan orrod legyen mint valaki másnak, vagy hogy más orra jól mutasson rajtad ha megkapod. Nem számít az orvosod tudása és tapasztalata, mert a porcok talán teljesen máshogy gyógyulnak mint a következő páciensnek, így fontold meg ezt, mielőtt orrplasztikára szánod magad.
Az orrplasztika igen kifizetődő lehet és már kis változtatások az orrodon is egyensúlyba hozhatják az egész arcodat és egy jobb külsőt adhatnak, ami által jelentős önbizalomra tehetsz szert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése